Gulvafslibning

kurt gulvafslibning i københavn, billig gulvafslibning, afslibning trægulve, gulvafhøvlingVelkommen til Kurt-Gulvmand.dk, din fagmand indenfor gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling. Gulvarbejde udføres efter gamle håndværkstraditioner men med ny teknologi og moderne principper, og bygger på årelang erfaring og en selvfølgelig kvalitet. Vore kunder kan trygt forvente lidt mere end bare godt håndværk,  vi har nemlig fast lav pris og kort ventetid på udført arbejde. 

Specialist i gulvafslibning

Vort speciale er professionel gulvafslibning, og vore medarbejdere har en høj grad af ekspertise, kompetence og ikke mindst mange års erfaring indenfor vort håndværk. Alt gulvarbejder  bliver udført i Kurt’s ånd med nogle få og helt enkle værdier: Et godt samarbejde med kunden er vigtig; hellere sige nej til en opgave end ikke overholde en aftale; ingen kompromiser hverken på arbejde eller materialer.

Fordi solidt håndværk holder

Ordet standardløsning findes simpelthen ikke hos os, kun når vores kunde får præcis den gulvafslibning og gulvbehandling, der ønskes, er opgaven løst tilfredsstillende for os.  Der kan være langt fra en gulvdrøm til et drømmegulv, men det har vi gjort noget ved. Med den korteste ventetid inden for branchen, kan vi forvandle dit gamle og slidte trægulv til et nyt indenfor nogle ganske få dage. Lad det komme an på en prøve. Vi er specialister indernfor gulvafslibning, så ring og få en snak om netop dit trægulv. Vi giver gerne gode råd eller kigger forbi.

Ring 50815466, det er gratis og helt uforpligtende. Vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *