Gulvafslibning

kurt gulvafslibning i københavn, billig gulvafslibning, afslibning trægulve, gulvafhøvlingGulvafslibning og gulvafhøvling er en specialitet her. Velkommen til Kurt-Gulvmand.dk, din fagmand indenfor gulvafslibning, gulvafhøvling og behandling af træ og trægulve. Gulvarbejde udføres efter gamle håndværks traditioner men med ny teknologi og moderne principper, og bygger på årelang erfaring og en selvfølgelig kvalitet. Vore kunder kan trygt forvente lidt mere end bare godt håndværk,  vi har nemlig fast lav pris og kort ventetid på udført arbejde.

Specialist i gulvafslibning

Vort speciale er professionelle gulvafslibninger, og vore medarbejdere har en høj grad af ekspertise, kompetence og ikke mindst mange års erfaring indenfor vort håndværk. Alt gulvarbejder  bliver udført i Kurt’s ånd med nogle få og helt enkle værdier: Et godt samarbejde med kunden er vigtig; hellere sige nej til en opgave end ikke overholde en aftale; ingen kompromiser hverken på arbejde eller materialer.

Fordi solidt håndværk holder
Gulvafslibning af trægulve samt afslibning til billig afslibning priser i Odense, Svendborg og Fåborg

Kurt’s gulvslibemaskine

Ordet standardløsning findes simpelthen ikke hos os, kun når vores kunde får præcis den afslibning og gulvbehandling, der ønskes, er opgaven løst tilfredsstillende for os.  Der kan være langt fra en gulvdrøm til et drømmegulv, men det har vi gjort noget ved. Med den korteste ventetid inden for branchen, kan vi forvandle dit gamle og slidte trægulv til et nyt indenfor nogle ganske få dage. Lad det komme an på en prøve. Kurt er specialist indenfor gulvafslibning, så ring og få en snak om netop dit trægulv. Vi giver gerne gode råd eller kigger forbi.

Afslibning af gulve udføres bedst af Kurt Gulvmand

Ved afslibning af gulve starter man med en grovkornet sandpapir som så skiftes til finere og finere, for til sidst at slutte af med den helt fine papir til sidst. En afslibning af gulve giver træet nyt liv. Lær mere om afslibning af trægulve, afslibning af køkkenborde, afslibning af trapper samt afslibning af terasse? Gulvafslibning foretages nænsomt og med en kærlig hånd for, at gulvet bliver pænt og behageligt at gå på samt lækkert at se på. Spørg os til råds om alt vedrørende afslibning af træ og vi vil rådgive Dem om den mest optimale løsning for netop Deres gulv. Modsat gulvafhøvling så vil en afslibning af gulvet nænsomt fjerne den efterbehandling som gulvet har samt ca 1 mm af selve træet. Ved en afslibning af gulve bruges en maskine med sandpapir som er spændt på en valse.

Gulvafslibning udføres i Nyborg, Bogense, Middelfart og Kerteminde

Nyafslebet trægulv af Kurt Gulvmand

Billig afslibning af gulve

Der er stor forskel på priserne for afslibning af gulve fra den ene landsdel til den anden, hvilket selvfølgelig har noget med markeds situationen at gøre. Hos os kan du forvente billig afslibning af gulve og høj kvalitet, hver gang. Kurt tilbyder billig gulvafslibning uden at gå på kompromis med kvaliteten eller vores tradition for solidt og godt håndværk. Hvor kan man få billig afslibning af gulve udført? og hvad er prisen på billig gulvafslibning? Gulvafhøvling, gulvbehandling og gulvafslibning udføres nu i det meste af danmark til lavpris. Vi sætter en ære i at udføre et førsteklasses håndværk. Velkommen. Billig gulvafslibning er ikke nødvendigvis ensbetydende med at mindre godt arbejde, men men dyr gulvarbejde skyldes ofte en høj avance til indehaverne.

Billig gulvafslibning i topkvalitet

Billig gulvafslibning udføres af Kurt-Gulvmand.dk. Med mange års erfaring, ekspertise og kompetence indenfor gulvafhøvling og afslibning står vi klar til at udføre en opfriskning eller gennemrenovering af dit trægulv. Ved gulvafslibninger fjernes den gamle og slidte overflade, så trægulvet fremstår bart og med det rene træ. Herefter påføres en gulvbehandling med olie, lak, sæbe, voks, lud eller hvad du nu kunne ønske. Vi rådgiver dig gerne om muligheder.

Gulvafslibning i Fredericia, Vejle, Kolding og Horsens

Nyafslebet trægulv

Lav avance og billig gulvafslibning

Billig gulvafslibning er ikke nødvendigvis ensbetydende med at mindre godt arbejde, men men dyr gulvarbejde skyldes ofte en høj avance til indehaverne. Hos Kurt-Gulvmand.dk er vi specialister i gulvafslibninger og gulvafhøvlinger, og står til rådighed med information, idéer og gode råd. Du er altid velkommen til at kontakte os og få en snak om dine trægulve og muligheder. Vores konsulent aflægger dig også gerne et gratis og uforpligtende besøg.

Fornuftige gulvafslibning priser

Skal du have dit trægulv renoveret, så få en gode priser på gulvafslibning. Vi udføre gulvafslibninger og gulvbehandlinger i hele danmark til samme pris uanset om du bor i Skagen eller Gedser. Skal dit trægulv opfriskes eller have den helt store renovering, så står vi til rådighed med råd og vejledning. Vores professionelle stab af dygtige gulvmænd er klar til at hjælpe dig med dit næste gulvprojekt. Kurthar mange års erfaring, ekspertise og kompetence inden for gulvafhøvling og afslibning af trægulve.

Stor forskel på gulvafslibning og priser

Indenfor gulvbranchen er der stor forskel på priser på gulvafslibning. Kurt tilbyder gulvafhøvlinger, gulvbehandlinger og gulvafslibninger til absolut lave priser. Kurt leverer afslibning og kvalitets arbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Så det kan være en god idé at surfe lidt rundt og ringe til forskellige gulvfirmaer for at ‘finde fornuftige priser på gulvafslibning i boligen. Der kan være rigtig mange penge at spare, idet gulvfirmaer som har specialiseret sig i gulvafslibning har betydelig bedre priser end for eksempel tømerer eller snedkere som udfører gulvarbejde som en bibeskæftigelse, og derved ikke er specialiseret. Så ring allerede idag og få et godt tilbud på kvalitets gulvarbejde på din næste gulvopgave.

Ring til Kurt, det er gratis og helt uforpligtende. Vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *