Gulvafslibning forvandler boligen

gulvafslibning kurt forvandler boligen gulvmand billig afslibning slibning Et mørk og dystert værelse i boligen kan med en gulvafslibning blive forvandlet til hjemmets lyspunkt, takket være den lyse farve som gulvet får. Det er lykkedes at formindske støv niveauet markant i forbindelse med afslibning og afhøvling af trægulve, hvilket vi er glade for, ikke kun for vore medarbejder men også for vore kunder. Med næste 80 procent var svaret at støv var den værste fjende i forbindelse med gulvafslibning. Gør-det-selv gulvafslibning er noget mange har forsøgt sig med og fortrudt, hvor det har været nødvendigt at kontakt en professionel fagmand til, om muligt, at rette skaderne op. Støv er en hver kunde og gulvmands værste fjende, og vi er glad for at have indført ny teknologi med gulvslibemaskiner der har en effektiv støvopsamler, som gør vores arbejde så godt som støvfri. Kommunikationen ved det udført gulvarbejde fortages med Mester selv og inden gulvarbejdet bliver igangsat, tjekker vi altid med vores kunder om det der er bestilt stemmer overens med ønsker og behov. Som professionelt gulvfirma kan man  ikke gå på kompromis kvaliteten og brugen af  de bedste materialer, og det er også en betingelse for at vort håndværk kan leve op til vore stolte håndværkertraditioner.

Støv og gulvafslibning

Når der bruges gamle gulvslibemaskiner med begrænset støvsug,  så kommer der meget støv ,  som får love at hænge i luften,  på væggene samt de tilstødende lokaler, og blandt andet derfor bruger vi kun ny teknologi med minimal støv. Den største del af vore kunder er kommet via mund til mund metoden, hvor vi udfører et godt og solidt stykke håndværk og derfor bliver anbefalet til venner og bekendte. Kvaliteten er altid i højsædet når vi udføre gulvafslibning og gulvafhøvling, for uden et perfekt forarbejde så vil enhver fejl kunne ses når der bliver påført den afsluttende gulvbehandling.  10 år siden, som omhandlede hvilke forhåbninger der var til gulvafslibning i fremtiden. For os betyder det meget at kunne både levere, samt aflevere et godt resultat som vore kunde er tilfredse med og kan huske som en positiv oplevelse. Udstyr til gulvafslibning der lejes i den lokale farvehandel eller byggemarked er i mange tilfælde behæftede med fejl, der gør en gulvafslibning umuligt, og i værste fald kan ødelægge dit trægulv, – med en skæv valse kan selv den mest garvede og dygtige gulvmand ikke afslibe et pænt gulv. Ved henvendelse til os, hjælper vi med alt fra den første idé til den færdige opgave, og det gælder alt fra en stor gulvafhøvling til  en mindre slibeopgave.  

Gulvafslibning giver boligen værdi

Der er i det forgangne år fuldstændigt blevet revurderet i arbejdsprocesserne, hvilket har gjort, at vi idag udfører gulvafhøvling og gulvafslibning efter de gamle håndværksmæssige traditioner men med den nyeste teknologi, – det det har gjort os istand til at yde kvalitetsarbejde til fornuftig pris.  Afslibning og afhøvling  af trægulvet giver meget værdi for pengene, hvilket især ses i salgs-øjemed. Mange gulvfirmaer kæmper om prisen på overfladebehandling af trægulve, vi fokusere derimod på det bedst mulige resultat til den bedst mulige pris. I langt de fleste tilfælde er priserne meget stabile imellem professionelle gulvfirmaer og ligger på næsten det samme niveau uanset hvor i landet det skal udføres, så gør brug af den udbyder som du føler behag ved at tale med og som kan give dig svar på dine spørgsmål. Som professionel gulvslibervirksomhed bruger vi kun de bedste produkter til gulvbehandling fra  førende danske producenter, det giver en god kvalitet og et trægulv som holder i mange mange år.

 

Læs flere interessante artikler her:

Professionel gulvafslibning
Gulvafhøvling og gulvafslibning
Inspiration til gulvbehandling

Author: admin

Vi ønsker at udvide kendskabet til alt om trægulve og behandling heraf. Som en gammel og garvet rotte inden for fagene gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling har vi en masse viden og erfaring som vi gerne øser ud af. Derfor er Artikler og blogindlæg her på hjemmesiden en måde at fortælle kunder og andre om træ og trægulve og de mange muligheder for at renovere disse. Selv et meget gammelt og slidt trægulve kan blive som nyt. Men følg med i vores indlæg og deltag aktivt i debatten ved at kommentere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *